Ενδιαφέροντα άρθρα

 • Η θεραπεία της προστατίτιδας συνταγογραφείται από ουρολόγο μετά από εξέταση, λαμβάνοντας υπόψη το στάδιο και τη μορφή της φλεγμονής, τη φύση και τη σοβαρότητα των κλινικών εκδηλώσεων, την ηλικία του ασθενούς και την παρουσία συνοδών παθολογιών. Εάν εμφανιστούν σημάδια, πρέπει να αναζητήσετε βοήθεια και πώς να αντιμετωπίσετε την προστατίτιδα στους άνδρες;
  22 Ιανουάριος 2024
 • Ποια συμπτώματα και σημεία προστατίτιδας εμφανίζονται κατά την οξεία πορεία της νόσου και πώς εξελίσσεται η παθολογία σε χρόνια μορφή, επιπλέον, είναι δυνατόν η ασθένεια να είναι ασυμπτωματική.
  13 Ιανουάριος 2024
 • Οι άνδρες πρέπει να γνωρίζουν πώς εκδηλώνεται η προστατίτιδα για να συμβουλευτούν έγκαιρα έναν γιατρό και να μην προχωρήσουν η ασθένεια. Μιλάμε για τα πρώτα σημάδια φλεγμονής του προστάτη αδένα, γενικά σημάδια της νόσου και τα συμπτώματά της. Πώς να διαγνώσετε και να θεραπεύσετε την προστατίτιδα.
  5 Ιανουάριος 2024
 • Τα φάρμακα για τη θεραπεία της προστατίτιδας στους άνδρες αποτελούν τη βάση της ανάρρωσης. Όλη η θεραπεία της προστατίτιδας βασίζεται σε αυτές.
  28 Δεκέμβριος 2023
 • Η χρόνια προστατίτιδα είναι μια από τις πιο συχνές παθήσεις της ανδρικής γεννητικής περιοχής. Δυστυχώς, η επίπτωση αυξάνεται κάθε χρόνο. Πώς να αναγνωρίσετε τη χρόνια προστατίτιδα στα αρχικά στάδια και να ξεκινήσετε έγκαιρα τη θεραπεία; Συνέχισε να διαβάζεις.
  13 Σεπτέμβριος 2022
 • Πώς να επιλέξετε ένα αποτελεσματικό φάρμακο για την προστατίτιδα; Ανασκόπηση φαρμάκων για τη θεραπεία της νόσου.
  22 Αύγουστος 2022
 • Γιατί εμφανίζεται η προστατίτιδα και πώς εκδηλώνεται στους άνδρες: οι κύριες αιτίες και τα συμπτώματα της φλεγμονής του προστάτη αδένα. Γενικές οδηγίες θεραπείας για τη νόσο.
  8 Αύγουστος 2022
 • Στο άρθρο, θα αναλύσουμε τις αιτίες και τους προδιαθεσικούς παράγοντες ανάπτυξης, τα κύρια συμπτώματα και σημεία της εκδήλωσης μιας ανδρικής νόσου που ονομάζεται προστατίτιδα, καθώς και μεθόδους για τη θεραπεία της σε οξείες και χρόνιες μορφές και προληπτικά μέτρα.
  8 Αύγουστος 2022
 • Η προστατίτιδα είναι μια ασθένεια που περιμένει κάθε τρίτος άνδρας. Αυτό οφείλεται σε αρνητικούς παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία. Ας εξοικειωθούμε με τα συμπτώματα και τις αιτίες αυτής της παθολογίας για να καταλάβουμε πώς να αντιμετωπίσουμε την προστατίτιδα στο σπίτι.
  8 Αύγουστος 2022
 • Η προστατίτιδα είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία που εμφανίζεται στον προστάτη αδένα. Σκεφτείτε, ως αποτέλεσμα της επίδρασης των παραγόντων που μπορεί να σχηματιστεί η προστατίτιδα, ποια σημάδια υποδεικνύουν την παρουσία μιας παθολογίας, καθώς και τον τρόπο διάγνωσης και θεραπείας της νόσου.
  8 Αύγουστος 2022